Média

A győri képzőművészeti élet fellendülőben van, egyre népszerűbbek a városban élő alkotók, egyre több kiállításon, rendezvényen találkozhatunk munkáikkal. Ez a Rotary Club Győr Rába Art Agora projektjének is köszönhető – hangzott el a napokban tartott projektzáró eseményen.

Második alkalommal rendezték meg az Art Agora – Egy este a művészetért című rendezvényt, ami a Rotary Club Győr Rába kezdeményezésére több civilszervezet és alkotóművész, valamint művészetet pártoló személy összefogásával valósult meg. A kezdeményezés célja, teret adni a régió művészeinek és a fiatal győri tehetségek bemutatkozásának. A jótékonysági est bevételéből, a szervezők, a jövő, ifjú művésztehetségeit támogatják majd.

A Rotary olyan világszervezet, amelyben különböző foglalkozású, szakmai és magánéletükben egyaránt magas etikai alapelveket követő emberek humanitárius szolgálatot is készek vállalni. Arra törekednek, hogy a világban terjedjen a megértés és a jó szándék. A tagok hisznek az összefogás erejében és a segítés hatékonyságában. Eltökélt szándékuk, hogy nem pénzzel, hanem célzott segítséggel előbbre jussanak mindenki megelégedésére.

Készítette: WebID

©2020. Art-Agora Projekt • Minden jog fenntartva!